Hakkımızda

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğrencileri, mezunları, çalışanları, emeklileri ve bunların bakmakla yükümlü olduğu aile bireylerinin barınma, beslenme, çalışma, dinlenme, spor yapma ve serbest zamanlarını değerlendirme gibi sosyal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 2009 yılında kurulmuştur.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesi Yönergesinin 5. maddesine göre İşletmenin faaliyet alanı; spor tesisi, konaklama tesisi, kantin-kafeterya, büfe, lokal, lokanta, havuz, otoparklar ve benzeri tesislerin işletilmesidir.

Misyonumuz

Hizmet verdiğimiz kesimin bütünü için; uygun fiyat – yüksek kalite politikası ile yeterli ve kaliteli bir biçimde kantin ve kafeterya işletmeciliği gibi hizmetleri en iyi şekilde sunmaktır.

Vizyonumuz

Bireye ve topluma saygılı, çevreye duyarlı, ekonomik açıdan ahlaki ilkelere bağlı, hijyen kurallarına uygun sağlıklı hizmet sunmak ve beklentileri en üst seviyede karşılamak.

Organizasyon Şeması